Profesii

Florentina Drăgan devine preşedinte al Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) în locul lui Silviu - Cristian Popa

Florentina Drăgan devine preşedinte al Consiliului...

Autor: Dragoş Dinu

14.02.2019, 16:54 595

Florentina Drăgan va fi timp de trei ani, din data de 25 februarie 2019, noul preşedinte al Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), în locul lui Silviu - Cristian Popa, al cărui mandat de preşedinte a expirat.

Florentina Drăgan a fost aleasă Preşedinte al CNSC cu votul majoritar al consilierilor de soluţionare a contestaţiilor în domeniul achiziţiilor publice din cadrul Consiliului, în conformitate cu art. 38 din Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, modificată şi completată, se arată într-un comunicat de presă al CNSC.

Florentina Drăgan, 42 de ani, este în prezent preşedinte al completului 1 din cadrul Consiliului. Ea are o experienţă de peste 10 ani în domeniul achiziţiilor publice, este doctor în drept şi cadru didactic universitar.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO