Profesii

HR Club, asociaţia directorilor de resurse umane, îşi schimbă CEO-ul

HR Club, asociaţia directorilor de resurse umane, îşi schimbă CEO-ul

Autor: Adelina Mihai

29.11.2011, 18:08 745

HR Club, organizaţia care reuneşte peste 400 de specialişti în domeniul resurselor umane, şi-a schimbat directorul executiv: Anca Podoleanu, fost director de HR în companii precum Vodafone sau Quadrant Amroq Beverages (îmbuteliatirul Pepsi) şi care a ocupat în ultimii doi ani funcţia de director executiv al asociaţiei, a ajuns la final de mandat. În locul său a fost numită Dana Cavaleru, care are peste 10 ani de experienţă în funcţii de conducere şi peste 12 ani de consultanţă şi training pentru companii naţionale şi internaţionle, atât pe segmentul corporate cât şi în mediul non-profit.

Ca şi Anca Podoleanu, care deţine şi conduce compania de consultanţă în management Choice Management& Consulting, Dana Cavaleru îşi continuă activitatea în mediul ONG, unde este activă încă din anul 1995.

Ea a lucrat la proiecte de consultanţă pentru Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile; evaluator, trainer şi consultant în proiecte cu fonduri europene şi americane şi a fost expert POSDRU (programul prin care se oferă fonduri europene pentru HR) pentru strategia de servicii sociale pentru Biserica Ortodoxă Română.

Preşedintele HR Club a rămas în continuare Csaba Gergely, care este în acelaşi timp şi directorul de resurse umane al companiei de credite de consum Provident Financial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO