Profesii

Internship-uri pentru studentii in design, fotografie si arhitectura

08.10.2007, 01:58 468

Studentii si absolventii de design vestimentar, fotografie sau arhitectura pot participa la concursul Inspired, organizat de Modern Media Group.
Concursul isi propune sa dea sanse egale celor care vor sa-si demonstreze ideile si talentul in aceste domenii, avand trei sectiuni: Inspired Fashion Design, cu doua teme de concurs: una tehnica si una creativa, Inspired Fashion Photo, concurs de creativitate de fotografie de moda si Inspired Commercial Architecture, concurs de idei de arhitectura comerciala. Potrivit organizatorilor, premiile constau in internship-uri la companii din domeniu, participari la evenimente tematice importante, posibilitatea de a "creste" intr-un mediu profesionist, vizite in strainatate la companii si evenimente importante, dar si literatura de specialitate ori instrumente care sa-i ajute in dezvoltarea lor profesionala. Pana acum s-au incris deja 40 de participanti pe site-ul concursului, iar jurizarea acestora se va desfasura online de catre profesori universitari din Bucuresti, Iasi sau Cluj. Competitia se va incheia in luna noiembrie, fiind premiati primii trei clasati in cadrul unui eveniment unde vor fi expuse si cele mai bune lucrari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO