Profesii

Manpower a deschis a doua agentie din Timisoara

05.03.2007, 17:37 260

Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de recrutare, Manpower Romania, a deschis, zilele trecute, a doua agentie din Timisoara.
Reprezentantii companiei spun ca decizia este o consecinta fireasca a cresterii afacerilor agentiei din Timisoara, precum si a cererii din partea companiilor. "Anul 2006 a insemnat pentru noi dublarea cifrei de afaceri", a declarat Adriana Blagoiev, branch manager in cadrul Manpower Timisoara.
Potrivit aceleiasi surse, dinamica fortei de munca din Timisoara s-a schimbat in ultimii ani, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca preferand slujbele mai bine platite si fiind dispuse sa participe la cursuri de reconversie profesionala sau de specializare. Cele mai cautate posturi sunt in marketing, financiar-contabil-administrativ si IT.
Aproximativ 40% din posturile aflate in baza de date a Manpower se adreseaza angajatilor cu studii superioare. Principalul client al agentiei Manpower din Timisoara este producatorul de echipamente electronice si subansambluri Solectron.
In Romania, Manpower este prezent din anul 2003, avand deschise pana in prezent agentii in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca. Reprezentantii companiei spun ca se urmareste extinderea retelei la nivel national in cel mai scurt timp. Manpower Romania are o baza de date activa de peste 10.000 de candidati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO