Profesii

Mergi la un interviu de angajare şi eşti întrebat care sunt punctele slabe ale companiei. Cum răspunzi ca să obţii jobul

Mergi la un interviu de angajare şi eşti întrebat care...

Autor: Corina VÂRLAN

11.08.2014, 14:40 3622

Recruiterii au grijă ca printre întrebările formale pe care le pun candidaţilor la interviul de angajare să ascundă şi capcane. Acestea sunt "deghizate" de multe ori în întrebări care caută răspunsuri spontane şi le dau celor care se prezintă în birourile de Resurse Umane adevărate bătăi de cap.

 Fie că este vorba despre un job în retail sau într-o bancă, românii care se află în căutarea unui loc de muncă şi urmează să se prezinte la un interviu de angajare trebuie să fie foarte atenţi la întrebările puse de recruiteri. Acestea par de multe ori banale, dar ajung să le dea adevărate bătăi de cap celor aflaţi la un pas de slujba mult dorită.

"Care sunt, după părerea ta, punctele slabe ale companiei noastre? Ce ai face pentru a le remedia?" - este una dintre întrebările cele mai dificile cu care se confruntă candidaţii care se prenzintă la interviul de angajare.

 Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO