Profesii

Ministrul finanţelor anunţă de la Tulcea: Contribuabilii nu mai trebuie să depună formularul 600

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Autor: Mediafax

02.02.2018, 00:05 2243

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, la Tulcea, că formularul 600 nu mai trebuie să fie depus de contribuabili, chiar dacă termenul a fost amânat pentru data de 15 aprilie 2018, această perioadă fiind necesară pentru găsirea unei soluţii de simplificare a acestuia.

„În şedinţă de guvern a fost o primă ordonanţă de urgenţă, numărul unu, prin care primul-ministru a decis amânarea termenului de depunere a acestui formular până pe 15 aprilie. Până la acest termen contribuabilii nu trebuie să mai depună acest formular. Chiar dacă unii vor spune că nu este în mod clar menţionat într-un act normativ, atâta timp cât a fost prelungit acest termen nu mai trebuie să depună contribuabilii un astfel de formular. (…) Cei care vor să o facă pot să o facă. Dar atât timp cât noi spunem că vom găsi o soluţie faţă de ceea ce se întâmplă astăzi, adică va fi o formă mult simplificată a acestui formular, atunci oamenii nu au de ce să meargă la fisc să depună mai departe aceste formulare”, a declarat Teodorovici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO