Profesii

On the move

14.05.2007, 13:50 22

Grupul Financiar Porsche

Kurt Leitner, CEO

Kurt Leitner a fost numit in fruntea Grupului Financiar Porsche Romania in functia de Chief Executive Officer (CEO) la mijlocul saptamanii trecute, inlocuindu-l astfel pe Peter Demmer care si-a terminat mandatul la inceputul lui mai 2007. Kurt Leitner, in varsta de 40 ani, are un Master of Business Administration si o experienta vasta de 19 ani in cadrul grupului Porsche, ocupand diferite pozitii in cadrul mai multor departamente ale grupului, cum ar fi Porsche Informatik si Skoda Austria.



RTC Grup

Dan Georgescu, presedinte Dezvoltare

Dan Georgescu (38) este presedintele pentru dezvoltare al Grupului RTC. Georgescu a lucrat timp de peste 7 ani in retail, ocupand pozitii de National Director of Retail Chain, in cadrul Vel Pitar, Chief of Purchasing Department la Univers?all Romania, Chief of Purchasing Department, la Gimrom Holgding (Gima Superstores). A absolvit Facultatea de Management in Afaceri din cadrul Academiei Romane de Management Bucuresti (1995). Are un EMBA obtinut in cadrul ASEBUSS - American Executive MBA Program.



real,- Hypermarket Romania

Kurt Kamp, Head of Marketing Department

Incepand cu 1 mai, Kurt Kamp a preluat functia de Head of Marketing din cadrul companiei real,- Hypermarket Romania. Kamp a detinut pozitia de director comercial al lantului de farmacii Etos din Olanda, experienta sa profesionala incluzand si pozitii in marketing si brand management pentru branduri precum Pepsi-Co, Frito Lay, Hero and Danone, in diferite tari vest-europene.
Inainte de a veni la real,- Hypermarket Romania, a ocupat functia de Marketing Director la Ahold, liderul pietei de super si hipermarket din Republica Ceha.



RTC

Alina Radulescu, Director Dezvoltare si Consultanta RU

Alina Radulescu (30 ani) a fost promovata director dezvoltare si consultanta resurse umane la nivelul Grupului RTC. Are o experienta de 9 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul grupului ocupand succesiv pozitiile de HR Senior Consultant si HR Business Consultant. Anterior RTC, a ocupat pozitiile de director resurse umane in cadrul companiei TIAB si consultant al resurselor umane in cadrul Insei Staff. A absolvit Facultatea de Management si Administrarea Afacerilor (A.S.E) si a urmat un master in Managementul Resurselor Umane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels