Profesii

On the move

28.01.2008, 16:48 12

Grafton Recruitment
Florin Ochiana, country manager
Florin Ochiana este, de la inceputul lunii noiembrie 2007, country manager al filialei din Romania a Grafton Recruitment, companie europeana de recrutare cu birouri in 19 tari. Din pozitia de country manager, Ochiana este responsabil cu dezvoltarea filialei locale a companiei. Florin Ochiana este doctor in Stiinte Umane. Anterior, el a activat in cadrul companiei Lugera & Makler pe postul de national key account manager.


Salans
Anda Todor, managing partner
Anda Todor a preluat conducerea biroului de avocatura Salans din Bucuresti de pe pozitia de co-managing partner la inceputul lunii februarie 2008. Todor este primul avocat roman ales partener intr-o firma internationala, in 2005.
Este membru in Baroul Bucuresti si membra a Societatii de Drept din Anglia si Tara Galilor. Todor s-a specializat in tranzactii de tip M&A, private equity si piete de capital si a condus listarea companiei A&D Pharma la Bursa din Londra.


Salans
Christopher Berlew, managing partner
Christopher Berlew este, de la 1 februarie, co-managing partner al biroului de avocatura Salans din Bucuresti. Berlew va coordona activitatile Salans din Capitala. Experienta sa in tranzactii de tip M&A, real estate, piete de capital provine din activitatea desfasurata in Europa Centrala si de Est. Printre tranzactiile pe care le-a condus anterior se numara vanzarea Connex din Romania si a Oskar Mobile din Cehia, catre Vodafone. Berlew activeaza in cadrul Salans din 1998.


Propaganda
Madalina Oanta, manager departament client service
Madalina Oanta este noul manager al departamentului de client service al Propaganda, agentie full-service infiintata pe piata locala in 2003. Oanta are o experienta de peste opt ani in publicitate si marketing. A coordonat pana in prezent campanii de comunicare pentru marci din industria bunurilor de larg consum, auto, servicii financiare, pharma, electronice si electrocasnice, food si retail. Este specializata in marketing la Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels