Profesii

On the move

21.01.2008, 21:09 26

Avon

Angela Cretu
manager general pe Europa de Sud-Est
Angela Cretu (33 de ani), managerul general al companiei de cosmetice Avon Romania, a fost desemnata sa conduca operatiunile producatorului de cosmetice in Europa de Sud-Est, de unde coordoneaza activitatea companiei in opt tari. In urma promovarii, Cretu controleaza tari ca Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania, Moldova, Croatia, Slovenia si Bosnia, care fac parte dintr-o regiune care a generat in 2006 afaceri de peste un miliard de euro.


Smithfield Ferme
Bogdan Mihail
director general
Bogdan Mihail este de la 7 ianuarie noul director general al companiei Smithfield Ferme, detinuta de americanii de la Smithfield Foods, cel mai mare producator de carne de porc la nivel mondial. Mihail va fi responsabil de toate operatiunile companiei si isi va desfasura activitatea la Timisoara. Anterior, a detinut functia de vicepresedinte si CEO al Grupului Prodal si a fost membru in consiliul de administratie al grupului ICB.


Remedio
Elena-Andreea Costea
consilier juridic
Andreea Costea (30 de ani) este noul consilier juridic al lantului de farmacii Remedio. Andreea s-a alaturat echipei Remedio la inceputul acestui an, iar printre atributiile sale se numara urmarirea respectarii legalitatii la incheiera sau modificarea contractelor comerciale cu partenerii si reprezentarea companiei in relatia cu institutiile statului. Intre 2005 si 2007, Costea a fost consilier juridic in cadrul Grupului Euro, iar inainte cu un an lucra in cadrul companiei Urban&Asociatii.


Stanton Chase Romania
Loredana Dragomir
senior consultant
Loredana Dragomir s-a alaturat echipei de executive search Stanton Chase Romania in pozitia de senior consultant. Dragomir are mai bine de cinci ani experienta in domeniul resurselor umane. Inainte de Stanton Chase, Loredana Dragomir a fost directorul general al companiei Grafton Recruitment. A absolvit cu High Honors la Universitatea Statului New York in Binghamton, unde a obtinut Bachelor in Liberal Arts in 1998 si Master in Educatie in 1999.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24