Profesii

On the move

17.09.2007, 20:58 25

Prima Pensie Fond de Pensii

Cosmin Paunescu, director executiv de investitii
Cosmin Paunescu, 30 de ani, este noul director executiv de investitii al companiei slovene de administrare a fondurilor de pensii Prima Pensie Fond de Pensii, membra a grupului international Prva.
El a demisionat la inceputul acestei luni din pozitia de presedinte si director executiv al societatii slovene de administrare a investitiilor KD Investments.
Paunescu este absolvent al ASE, specializarea Finante - Banci. Inainte de a conduce KD Investment, a lucrat in cadrul Comisiei Nationale de Valori Mobiliare.


BCR Asset Management

Dragos Neacsu, presedinte
Dragos Neacsu este noul presedinte al BCR Asset Management. Pana la numirea sa in functia de presedinte al Directoratului BCR Asset Management, conducerea societatii de administrare a fost detinuta de Tatiana Maracinescu.
Neacsu a fost presedintele societatii Raiffeisen Capital&Investment, apoi secretar de stat in Ministerul Finantelor, pentru ca in luna noiembrie anului trecut sa preia functia de director in cadrul firmei de consultanta Deloitte Romania. Anterior, Neacsu a fost managing partner la o alta firma de consultanta, Dragon Finance.


Vodafone Romania
Lars Koester, director de marketing
Vodafone Romania, filiala locala a celui mare mare operator de telefonie mobila din lume, a anuntat ca Lars Koester l-a inlocuit pe Ken Cambell din pozitia de director de marketing. Koester, 34 de ani, si-a inceput cariera la Vodafone Germania, in cadrul departamentului de relatii cu clientii.
El a lucrat timp de zece ani pentru diviziile operatorului din Australia, Noua Zeelanda, Spania si Marea Britanie. Inainte de veni in Romania, a detinut functia de director al diviziei de retele si operatiuni regionale Vodafone Germania.


Metro Cash&Carry
Bart Blomme, director de achizitii
Belgianul Bart Blomme este noul director de achizitii si merchandising al diviziei alimentare din cadrul Metro Cash&Carry Romania & Moldova, el inlocuindu-l in functie pe Christophe Barret.
Blomme si-a inceput cariera in grupul german Metro in anul 2000 ca buyer pentru produse alimentare in reteaua Makro din Belgia.
In 2005, belgianul a devenit manager al diviziei de produse proaspete din cadrul Metro Netherlands.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels