Profesii

On the move

25.06.2007, 20:55 28

Kaufland Romania

Adrian Viman, director general
Noul director general al retelei de hipermarketuri cu discount Kaufland este Adrian Viman, care a fost numit oficial in functie, potrivit reprezentantilor companiei, dupa demisia lui Gunter Grieb, germanul care a condus operatiunile Kaufland Romania de la intrarea retelei pe piata, in anul 2005. Grieb a parasit compania la inceputul acestei saptamani. Gunter Grieb, 38 de ani, s-a alaturat retailerului Kaufland in anul 2002 si a adus lantul de magazine la 27 de unitati in mai putin de doi ani. Reprezentantii companiei nu au dorit sa ofere detalii legate de experienta noului manager general.


Ozone Laboratoires

Anca Bancu, HR director
Anca Bancu (30 de ani) a fost numita director de resurse umane al companiei farmaceutice Ozone Laboratories, pozitia fiind nou-infiintata in cadrul grupului. Din aceasta pozitie, Bancu va coordona departamentul din Romania si din Bulgaria. Doar pe piata locala compania are o echipa de peste 100 de angajati, majoritatea fiind reprezentata de forta de vanzari. Bancu a mai lucrat anterior in domeniul resurselor umane, in industria telecom si in cea petroliera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24