Profesii

On the move

18.06.2007, 22:17 31

Terapia Ranbaxy

Simona Mihai, director comercial

Simona Mihai este de la inceputul acestei luni noul director comercial al Terapia Ranbaxy, preluand aceasta pozitie de la Dragos Damian, CEO-ul companiei, care a cumulat din octombrie anul trecut si pana acum cele doua functii. Mihai lucreaza in cadrul Terapia din anul 2005, ca si Marketing Manager. In vara anului trecut, la inceputul procesului de integrare a operatiunilor Ranbaxy si Terapia, Mihai a devenit director de marketing si vanzari la Terapia Ranbaxy.



Vel Pitar

Florica Ous, Project Manager

Florica Ous ocupa pozitia de Project Manager in cadrul Vel Pitar din luna mai. Ous are o experienta de peste 8 ani in domeniul productiei de produse zaharoase, produse fainoase si de panificatie. A mai lucrat pentru un jucator local de pe piata produselor de morarit si panificatie - Pan Group Craiova, si pentru Standard Snacks si Selgros Cash&Carry Craiova. A absolvit Facultatea de Chimie Alimentara, Universitatea "Dunarea de Jos" Galati.



Vel Pitar

Ramona Sevastre, coordonator relatii publice

Ramona Sevastre este noul coordonator relatii publice al grupului Vel Pitar si va gestiona comunicarea interna si externa a acestuia. A mai lucrat in cadrul Rodipet, si pentru o organizatie non-profit. Inca din timpul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy", S.N.S.P.A., a urmat stagii de practica in cadrul departamentelor de relatii publice ale Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.



Toyota Romania

Irina Izota, Brand Manager

Irina Izota s-a alaturat echipei de marketing a Toyota Romania ca Brand Manager la inceputul acestei luni. Irina Izota a absolvit facultatea de Relatii Economice si Internationale si programul de Master in Afaceri Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Cu o experienta de aproape sase ani in marketing, Irina Izota a lucrat anterior ca Brand Responsible la Autoitalia si a ocupat o pozitie de Brand Manager la Reader?s Digest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24