Profesii

On the move

21.04.2008, 16:17 64

Mmd

Cristi CreTan, corporate & financial communications cirector

Cristi Cretan a fost numit in functia de corporate & financial communications director in cadrul biroului local al companiei de consultanta in comunicare si relatii publice Mmd Corporate, Public Affairs si Public Relations Consultants. Cretan a lucrat opt ani in cadrul agentiei americane de stiri financiare Dow Jones Newswires, in calitate de director al biroului din Romania, unde a coordonat activitatile editoriale pe plan local si regional, cu accent pe sectoarele financiar si de business. De asemenea, a fost colaborator permanent al cotidianului The Wall Street Journal. A mai fost director operational al Mediafax.

Hewlett-Packard

Aram Hazarian, BCS sales specialist

Aram Hazarian este noul BCS sales specialist in cadrul HP Romania. Hazarian s-a alaturat echipei TSG (Technology System Group) din cadrul HP ca specialist in vanzarea serverelor pentru aplicatii critice ale mediului de afaceri (Business Critical Servers). Are o experienta de peste 13 ani in domeniul vanzarilor si al managementlui, activand anterior venirii in HP in companii precum Telelink Services, Crescendo International, Softwin, Omnilogic sau UIT Systems. Hazarian a luat locul lui Sorin Iusco, care a fost promovat ca account manager in cadrul aceleiasi companii. Sorin Iusco lucreaza in HP de 10 ani, fiind unul dintre cei mai vechi angajati ai companiei.

PwC

Silke Mattern, consultant

In luna martie a acestui an, Silke Mattern s-a alaturat departamentului de consultanta fiscala din Bucuresti, facand parte din echipa de consultanta in domeniul impozitelor directe pentru corporatii. Principala sa arie de expertiza sunt clientii internationali. Este avocat si consultant fiscal german. Are peste 15 ani de experienta profesionala in consultanta pentru clienti internationali. Silke a lucrat in cadrul PricewaterhouseCoopers din Stuttgart, Germania. De asemenea, a lucrat 3 ani in cadrul PwC Moscova. A ocupat functia de director fiscal european pentru doua societati americane cotate la bursa, la sediul european din Belgia al acestora.

PwC

FlorenTa Rantz-Voicu, deputy manager

Florenta Rantz-Voicu s-a alaturat echipei de marketing&communication&business development al PricewaterhouseCoopers Romania pe pozitia de deputy manager. Anterior, a lucrat ca PR & communication coordinator la Deloitte Romania si a coordonat strategia de marketing pentru lansarea primei banci de economisire-creditare a Raiffeisen Bank in Romania. Are un MBA de la Gelsenkirchen Business School AG din Germania in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE) cu specializare in Business Administration si este absolventa a ASE (sectia germana), precum si a Facultatii de Psihologie (specializare HR Management).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24
Cele mai citite ştiri