Profesii

On the move

11.08.2008, 15:49 38

Carpatcement Holding

Ioan Zeicu, director general
Ioan Zeicu, in varsta de 56 de ani, este noul director general al sucursalei din Bicaz a companiei Carpatcement.
Zeicu, care a ocupat pana in prezent postul de director general al sucursalei din Fieni a producatorului de ciment, il inlocuieste la Bicaz pe Nicolae Salagean, in varsta de 60 de ani. De la 1 decembrie 2008, Salagean va intra intr-o perioada de pre-pensionare.
Totodata, Florin Bercea, directorul tehnic al companiei, va prelua postul lasat vacant de Ioan Zeicu. Bercea isi va pastra si jobul de director tehnic in cadrul producatorului de ciment.

Freescale

Adrian Lupulescu, HR director pe Europa de Est
Adrian Lupulescu, 53 de ani, este noul director de resurse umane al Freescale Semiconductors pe Europa de Est.
De pe noua pozitie, Lupulescu va fi responsabil cu dezvoltarea si implementarea unei strategii consolidate de resurse umane a companiei in regiune.
Anterior a mai lucrat un an ca director executiv de resurse umane al Dacia Groupe Renault, in acelasi timp fiind si membru al consiliului de administratie al companiei.
De asemenea, a fost director general de resurse umane la Romtelecom si director de resurse umane la Softwin.

Ralfi IFN

Bogdan Dobre, director General
Conducerea Ralfi IFN, compania care ofera credite de consum sub marca GE Money in Romania, a fost preluata de Bogdan Dobre, 38 de ani. Acesta l-a inlocuit pe Stefan Coroianu, care a decis sa paraseasca compania pentru a se dedica unor obiective personale.
Dobre are o experienta in domeniul bancar de peste 12 ani, ocupand pozitii manageriale in companii bancare locale.
Inainte de a se alatura echipei GE Money, ca Senior Manager Consumer Finance, a ocupat pozitia de Deputy Country Business Manager & Head of Distribution Network la CitiFinancial.

Citibank Romania

Cristina Constantinescu, director de comunicare
Cristina Constantinescu este noul director de comunicare al Citibank Romania.
Este licentiata in Drept, cu un Master in Comunicare si Relatii Publice.
In perioada 2003 - 2007 a condus Departamentul de Comunicare al Televiziunii Romane coordonand toate activitatile de comunicare interna si externa, iar din decembrie 2005 si relatiile internationale ale TVR.
Ca director de comunicare al Citibank Romania va coordona activitatile de relatii cu presa si pe cele de comunicare interna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24