Profesii

Producătorul brandului Mucosolvan numeşte o româncă la conducerea companiei

Producătorul brandului Mucosolvan numeşte o româncă...

Autor: Ioana David

07.08.2014, 00:05 360
Compania farmaceutică germană Boehringer-Ingelheim a numit-o la con­du­cerea diviziei locale pe Ana-Maria Boie, 40 de ani, în locul lui Jan Stefan Scheld, care a preluat o poziţie în Japonia.
 
Schimbarea de la vârful Boehrin­ger-In­gel­heim România, com­pa­nie care are în portofoliu branduri precum Muco­solvan sau Dulcolax (care se elibe­rează fără reţetă), are loc de la 1 august.
 
„Ana-Maria Boie este de profesie medic şi are o experienţă de peste 12 ani în industria farmaceutică, în cadrul companiei fiind de aproximativ şase ani. Anterior preluării funcţiei de direc­tor general al Boehringer-Ingel­heim Ro­mânia, Ana-Maria Boie a ocupat po­ziţia de regional marketing manager respira­tory la Boehringer-Ingelheim RCV Viena unde a fost promovată de pe poziţia de national sales manager din Boehringer-Ingelheim România”, au spus reprezentanţii companiei. Fostul şef din România, Jan Stefan Scheld, a fost numit head of respiratory marke­ting department în Japonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO