Profesii

Resursele umane, cel mai disputat domeniu in cadrul InteractivMyJob

22.10.2007, 14:25 15

Aproximativ 3.800 de candidati au aplicat pentru cele 112 pozitii scoase la concurs de companiile aflate in cautare de specialisti in domeniul resurselor umane in cadrul targului online de joburi organizat de site-ul de recrutare MyJob.ro, cel mai disputat domeniu de activitate este cel al resurselor umane.
Organizatorii targului sunt de parere ca explicatia concurentei pentru pozitiile deschise in HR sta in dezvoltarea pietei fortei de munca, companiile fiind din ce in ce mai interesate de managementul capitalului uman, iar candidatii fiind din ce in ce mai atrasi de o cariera in acest domeniu. Pe locul doi in preferintele candidatilor se afla joburile in publicitate si relatii publice, unde au fost inregistrate 1.400 de CV-uri, pentru 81 de pozitii, concurenta fiind de 16,5 candidati pe un loc. Domeniul banci/finante ramane in continuare o industrie atractiva, cu 4.350 de aplicari pentru cele 433 de pozitii disponibile. Doar 1.078 de aplicanti s-au aratat interesati de cele peste 680 de oferte de munca din IT. Targul online de joburi InteractivMyJob are loc in perioada de 24 septembrie - 31 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO