Profesii

Sheffield University, britanicii care au adus un EMBA în România, lansează un master în marketing şi PR la SNSPA

Autor: Corina Mirea

13.09.2012, 15:06 580

Universitatea Sheffield şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) au lansat astăzi noul program de master în Marketing, Advertising şi PR, în cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti.

Universitatea Sheffield este una dintre instituţiile care activează pe piaţa locală a programelor de business încă de acum şase ani prin intermediul unui program de EMBA care costă 15.000 de euro.

Noul program de master în marketing, publicitate şi relaţii publice se adresează tinerilor care vor să se specializeze în sectoare precum retail, servicii, turism sau publicitate. Astfel, absolvenţii studiilor de licenţă, potrivit reprezentanţilor Universităţii Sheffield, pot ocupa după obţinerea diplomei de master funcţii precum cea de director de marketing, product brand manager, specialist în comunicare şi relaţii publice sau postul de coordonator de evenimente.

La finalul programului de master, care este livrat un singur weekend pe lună, în Bucureşti, absolvenţii acestuia vor beneficia de o „atestare dublă” a studiilor, ei obţinând atât o diplomă din partea universităţii din Marea Britanie, cât şi din partea SNSPA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO