Profesii

Valentin Mircea, „rebelul“ de la Consiliul Concurenţei, şi-a dat demisia după patru ani

Valentin Mircea, „rebelul“ de la Consiliul...

Autor: Adelina Mihai

20.09.2013, 00:06 525
Valentin Mircea, avocatul care ocupa din mai 2009 funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei, va părăsi instituţia la finele acestei luni, ca urmare a unor nemulţumiri legate de „atitudini ale instituţiei“ care nu corespundeau principiilor sale.
 
„Au fost cazuri în care am fost în dezacord cu ei, iar în ultima perioadă am resimţit o oboseală. Venind din sectorul privat, aveam o abordare mai di­namică, pe care unii colegi nu o aveau, de aceea unele discuţii se pre­lungeau de la câteva zile la câteva luni, în con­tradicţie cu mo­dul meu de lucru. Per an­sam­blu însă, expe­rien­ţa în cadrul Con­siliu­lui Concurenţei a fost ca o şcoa­lă pentru mine, am învăţat foarte mul­te lucruri care îmi vor fi de folos de-acum încolo“, a spus Valentin Mircea.
 
El a fost oficialul „rebel“ al Consiliului Concuren­ţei, având în vedere că îşi exprima punctele de vedere într-un mod considerat poate prea direct pe teme legate de concurenţă, încălcând cutuma din administraţia publică, unde declaraţiile „tari“ sunt făcute doar de şeful instituţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO