Profesii

Vicepreşedintele ANADF Dorel Florea, şeful Vămilor, demis de premier

Vicepreşedintele ANADF Dorel Florea, şeful Vămilor,...

Autor: Mediafax

10.05.2017, 00:00 80

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe vicepreşedintele ANAF Dorel Florea, cel care a coordonat până acum Direcţia generală a vămilor, atribuţiile fiind preluate temporar de şeful Direcţiei generale antifraudă fiscală Marin-Marius Florea. Decizia a fost publicată luni-seară în Monitorul Oficial.

„Domnul Marin-Marius Florea, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală, exercită atribuţiile de coordonare a Direcţiei generale a vămilor până la numirea, în condiţiile legii, a vicepreşedintelui, cu rang de subsecretar de stat, care coordonează această structură din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se precizează în document.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a demis-o din funcţia de inspector general antifraudă în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală pe Carmen-Elena Tatu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO