Profesii

ZFCorporate.ro a lansat noua secţiune Profesii

ZFCorporate.ro a lansat noua secţiune Profesii

Autor: Alexandru Matei

17.12.2012, 12:07 392

Ziarul Financiar a lansat pe platforma online ZFCorporate.ro, noua secţiune „Profesii”, dedicată pieţei resurselor umane. Aici cititorii pot găsi cele mai importante ştiri, analize şi tendinte din domeniul HR-ului, educaţiei de business şi managementului.

Noua secţiune cuprinde şi update-uri permanente cu privire la schimbările intervenite la nivel de top management în cele mai importante companii din România. Dedicată profesioniştilor din resurse umane noua secţiune “Profesii” a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora. Aici cei interesati vor găsi informaţii referitoare la politicile salariale din marile companii, analizele trimestriale ale pieţei muncii, tendinţe de ultimă ora şi strategii de HR adecvate mediului economic.

Vor fi disponibile ultimele noutăţi despre piaţa locală a programelor de educaţie managerială (MBA, ACCA, CFA etc), profiluri ale absolvenţilor care conduc companii sau divizii în multinaţionale. În plus, constant vor fi publicate interviuri cu profesori şi specialisti internaţionali renumiţi în domeniu.

Ştirile din secţiunea Profesii vor acoperi şi firmele de consultanţă în management, de traning şi dezvoltare organizaţională, de recrutare şi leasing de personal.

Secţiunea “Profesii” poate fi accesată doar de către abonaţii la pachetul ZFCorporate sau la sectiunea respectiva, din platforma de informaţie de businesss ZFCorporate.ro.

Secţiunea Profesii poate fi accesată aici

Detalii despre posibilităţile de abonare

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO