Proprietăţi

Case de 1 mld. euro la Targul Imobiliar

02.10.2007, 17:48 20

Proiectele imobiliare ce urmeaza sa fie prezentate in cadrul Targului Imobiliar National - tIMOn - care incepe maine la World Trade Center Bucuresti insumeaza investitii care depasesc un miliard de euro si acopera toate zonele Capitalei, precum si orasele Costinesti, Baia Mare, Sinaia, Galati si Iasi.
"Editia de toamna de la Bucuresti reuneste 40 de developeri si promotori imobiliari. Vom avea parte de 15 proiecte care nu au mai fost prezentate in cadrul targurilor de specialitate, iar dintre acestea, 5 proiecte vor fi lansate in premiera la tIMOn", a declarat Vlad Vlasceanu, directorul evenimentului. Pretul locuintelor ce vor fi prezentate in cadrul targului variaza intre 32.900 de euro fara TVA si 1,5 milioane de euro. Cea mai ieftina locuinta care se va vinde la tIMOn are pretul de 27.000 de euro si este situata in Costinesti.
"Suntem undeva la mijlocul boom-ului imobiliar si in scurt timp vom asista la proiecte din ce in ce mai ieftine. Piata a cunoscut o explozie fantastica si cu siguranta de anul viitor vom asista la primele scaderi de preturi: cele ale apartamentelor vechi", a apreciat Vlasceanu. tIMOn, care se incheie duminica, este la a 10-a editie in ultimii 5 ani.
Potrivit organizatorilor, la editia precedenta, vizitatorii au cheltuit circa 9 mil. euro pe perioada targului pentru achizitionarea de imobile. Pentru aceasta editie, organizatorii estimeaza un numar de 15.000 de vizitatori si vanzari de peste 15 mil. euro pentru expozanti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO