Proprietăţi

Cât costă să închiriezi o vilă de lux într-un complex rezidenţial din Bucureşti

 Cât costă să închiriezi o vilă de lux într-un complex rezidenţial din Bucureşti

Autor: Cristi Moga

16.04.2011, 15:03 569

Willbrook a realizat în acest proiect,situat în apropierea şoselei de centură a Capitalei, o investiţiede circa 100 de milioane de euro pentru ridicarea a 204 vile cusuprafeţe pornind de la 282 de metri pătraţi, dintre care 74 deunităţi au fost destinate închirierii.

Dintre acestea, reprezentanţii companieispun că au găsit clienţi pentru 86% din unităţi, respectiv 64 devile, contracte ce ar putea genera venituri de circa 300.000 deeuro lunar.

Pe de altă parte, reprezentanţii companieinu au precizat până la închiderea ediţiei câte din cele 130 de viledestinate vânzării au fost cumpărate şi nici preţurile la careaceste locuinţe sunt tranzacţionate în prezent.

"Serviciile oferite chiriaşilor săi includlocuri de joacă pentru copii, piscine, spa, restaurant, wine bar,terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub formaunui club de 5 stele cu o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi",spun reprezentanţii Willbrook despre facilităţile oferiteclienţilor în cadrul complexului.

Oxford Gardens este astfel unul dintre celemai scumpe ansambluri rezidenţiale de închiriat din Bucureşti, încondiţiile în care, spre comparaţie, în complexul Stejarii dinBăneasa, realizat de Ţiriac Imobiliare, cele mai ieftineapartamente, cele cu două camere, au un preţ de aproape 1.000 deeuro lunar.

Willbrook va realiza în Oxford Gardens şi uncentru medical care va deservi şi comunitatea de expaţi carelocuiesc în cadrul proiectului.

Willbrook este o companie controlată de omulde afaceri Eyal Ofer, care a dezvoltat pe piaţa locală atâtlocuinţe de lux, cât şi două proiecte de birouriCathedral Plaza pestrada Luterană şi Platinum Business & Convetion Center înBăneasa, pe DN 1, cele două proiecte nefiind ocupate până înprezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO