Proprietăţi

Domeniul Manasia, situat la 50 km de Bucureşti, un nou pol al evenimentelor

Autor: Luciana Georgescu

17.07.2014, 00:04 5343
Ariadna Avram, o baroneasă în vârstă de 50 de ani din Bucureşti, şi-a deschis propria afacere de organizare de evenimente, prin reconsolidarea unui conac situat în apro­pierea Capitalei. Ea a achiziţionat în 2006 Domeniul Manasia pentru 250.000 de euro, iar după cinci ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 milioane de euro, antreprenoarea vrea să îşi recupereze banii prin organizarea de nunţi şi evenimente culturale.
 
„Am cumpărat un parc de două hectare, o cramă de un mi­lion de litri de vin, un conac în paragină şi o istorie fru­moasă. Conacul a fost renovat astfel încât să recreeze ima­gi­nea unui castel franţuzesc, for­mat din hol de primire, sală de mese şi sală de pian“, a declarat Ariadna Avram la ZF Live. Ea este nepoata pictorului George baron Lowendal şi a câştigat 20 mil. euro în urma vânzării firmei de distribuţie de medicamente Top Diag­nostics către gigantul Roche în 2009.
 
Ariadna Avram a pre­cizat că va folosi conacul pentru di­ver­se evenimente, întâlniri sau team buildin­guri organizate de companii, dar şi eveni­men­te culturale, precum festi­valuri. „Ne uităm şi către o zonă mai bănoasă, adică nunţile şi botezurile. Vrem ca Domeniul Ma­nasia să fie o zonă similară Sna­govului sau Mogo­şoaiei.“
 
Preţul unei nunţi la Conacul Manasia este de 150 de euro pe persoană, iar preţul include mâncare, băutură, acces la parc şi la cramă, unde se pot organiza degustări de vin. „Oferim o ambianţă aristocrată, ce poartă amprenta timpului, dar şi elemente moderne de confort“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO