Proprietăţi

Proiect de 200 de apartamente in cartierul Militari

29.05.2007, 18:42 19

Compania de dezvoltare imobiliara Aura Investments, listata la Bursa de la Tel Aviv, s-a asociat cu o firma din grupul Braon Adam, pentru a cumpara un teren in Militari din Capitala, pe care intentioneaza sa construiasca un ansamblu rezidential de 200 de apartamente, scrie publicatia israeliana Globes.
Terenul, cu o suprafata de peste 14.000 mp, a costat 2,4 mil. euro, in timp ce veniturile din vanzarea apartamentelor sunt estimate la circa 17 mil. euro, ceea ce inseamna un pret mediu al locuintelor de 85.000 de euro. Aura detine 75% din proiect, in timp ce Baron Adam are 25%. Deficitul de locuinte in Capitala este estimat la aproximativ 300.000 de unitati, potrivit firmelor de consultanta imobiliara, motiv pentru care dezvoltarile rezidentiale sunt printre cele mai atractive investitii .
Aura Investments a anuntat dezvoltarea altor doua proiecte rezidentiale, in Piatra Neamt si Brasov, care vor cuprinde un total de 950 de apartamente.
Compania este activa si pe piata centrelor comerciale, unde alaturi de alt dezvoltator israelian, GTC, intentioneaza sa construiasca o retea de 20 de centre comerciale in principalele orase din tara, sub numele Galleria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO