Proprietăţi

tIMOn, case de 8 mil. euro vandute in cinci zile

09.10.2007, 18:32 18

Valoarea contractelor semnate in cadrul Targului Imobiliar National tIMOn, organizat saptamana trecuta la Bucuresti, se ridica la circa 8 milioane de euro, potrivit organizatorilor.
In plus, ei spun ca expunerea apartamentelor in cadrul targului va mai aduce dezvoltatorilor si companiilor imobiliare venituri de peste 10 mil. euro in urmatoarele luni pentru ca o parte din vizitatorii care n-au semnat contracte in cadrul evenimentului o vor face in perioada urmatoare.
Targul, organizat de compania Admedia Consulta, a atras peste 24.000 de vizitatori. Conform unui studiu efectuat de catre organizatori, peste 70% din vizitatorii targului au declarat ca doresc sa achizitioneze o locuinta sau sa realizeze o investitie imobiliara in urmatoarele 6 luni. Cu toate ca valoarea locuintelor prezentate a variat intre 32.900 de euro si 1,5 mil. euro, circa 60% din vizitatori au fost interesati de apartamentele al caror pret nu depaseste 70.000 de euro. Din totalul celor intervievati, mai putin de 5% se aflau in cautare de locuinte cu o valoare intre 250.000 si 500.000 de euro. Pentru segmentul locuintelor a caror valoare depaseste 1 mil. euro si-au aratat interesul mai putin de 1% din totalul vizitatorilor, majoritatea barbati cu venituri lunare ce depasesc 2.500 de euro.
Imbunatatirea conditiilor de creditare pentru achizitia de imobile si investitii face ca 74% dintre vizitatorii targului sa ia in calcul procurarea unui credit pentru achizitia de locuinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO