ZF 15 ani

Puterea noastră este puterea calităţii

Puterea noastră este puterea calităţii
27.10.2013, 00:00 228

Era o vreme când succesul se măsura prin eforturi şi rezultate. Cel mai important era cât de mult se muncea. Mult şi bun, cu cât mai mult, cu atât mai bun. Pe măsură ce producţia creştea, se punea tot mai rar problema serviciilor, a calităţii şi a eficienţei. Uneori chiar deloc. Cel care deţinea monopolul era stăpânul absolut. Într-o izolare desăvârşită, el domnea peste toţi şi toate. Lucrurile însă  s-au schimbat. Ceea ce contează acum este calitatea. Oamenii pun preţ pe calitate. Cei care oferă servicii şi produse de calitate sunt cei care atrag  clienţi. cei care oferă cu consecvenţă servicii şi produse de calitate a trag  şi mai mulţi clienţi. Iar cei care sunt sensibili la dorinţele clienţilor şi la  cerinţele pieţei îşi vor da seama foarte repede că au mai mulţi clienţi decât s-ar fi aşteptat. Calitate, servicii, seriozitate, valoare.

Iată care sunt standardele „Ziarului Financiar”, un nou cotidian românesc. Un ziar care se adresează unui cititor inteligent, cu putere de discernământ. Un ziar pentru oamenii care pun preţ pe calitate. „Ziarul Financiar” îşi propune să se  adreseze cititorului cu respectul pe care acesta îl merită, oferindu-i zilnic ştiri  corecte, obiective şi echilibrate din toate domeniile.

Vor fi relatări clare şi prompte despre politica internă şi internaţională, afaceri şi finanţe. Informaţia va fi exactă, iar relatarea echidistantă şi la obiect. Nu vom evita subiectele controversate şi nici nu vom da înapoi în faţa aspectelor delicate.

Paginile cu ştiri pe larg vor duce cititorul dincolo de actualitatea nudă, drept în miezul problemei. Articolele vor avea prospeţime şi vor fi la obiect.

Limba de lemn a birocraţilor, avocaţilor şi a purtătorilor de cuvînt nu ne reprezintă.

Echipa de ziarişti a „Ziarului Financiar” îmbină experienţă, tinereţe şi energie. Pe lîngă articolele lor, vor fi preluate şi materiale de la Mediafax, cea mai importantă agenţie de ştiri din România, Reuters, cea mai mare agenţie internaţională de ştiri şi Bloomberg, o agenţie de ştiri economice şi financiare care evoluează într-un ritm uimitor.

Potenţialul şi sursele de informare ale „Ziarului Financiar” sunt unice în România şi chiar în sud-estul europei. Modul în care vom prezenta actualitatea   internaţională îi va conecta şi le va semnala cititorilor tendinţele internaţionale ale lumii financiare şi de afaceri.

Vom publica săptămânal rapoarte privind ritmul în care evoluează tranziţia şi reforma în europa centrală şi de est. Reuşita integrării politice şi economice a româniei împreună cu vecinii săi în Uniunea Europeană şi în NATO este un subiect important şi apropiat nouă.

„Ziarul Financiar” este scris, editat şi conceput grafic pentru a fi accesibil cititorilor. Paginile simple, dar elegante sunt ilustrate cu fotografii şi grafică de o mare claritate, care captează atenţia. Pagina pieţelor internaţionale este o noutate prin design şi conţinut, permiţându-le în orice moment investitorilor să urmărească performanţele unei firme sau ale unui sector de activitate.

Fără îndoială, „Ziarul Financiar este un cotidian serios. Dar nu plictisitor. În fiecare zi, în paginile noastre, cei mai buni caricaturişti români dau chip opiniilor lor despre evenimentele interne şi internaţionale.

Câteva tuşe umoristice, în joacă, printre paginile ziarului. Amatorii de sport vor fi înaintea evenimentelor sportive, prin materialele noastre prezentate cu regularitate.

„Profil”, suplimentul de week-end, plin de culoare, ne va arăta cum muncesc, se odihnesc şi se distrează oamenii, iar lectura lui va fi plăcută şi relaxantă.

Rubricile noastre de comentarii şi analize vor fi redactate de câteva dintre personalităţile cele mai cunoscute şi mai informate din România. Parteneriatul publicistic pe care îl avem cu „Financial Times” şi „The Economist” ne va permite să oferim cititorilor comentarii şi articole incisive, care tratează limpede semnificaţia subiectelor de politică, finanţe şi afaceri internaţionale.

„Ziarul Financiar” este un ziar independent. Nu serveşte interesele nici unui partid sau grup de interese. Asta nu înseamnă că „Ziarul Financiar” nu are o atitudine. Nici pe departe. Acesta va fi un ziar care va promova cu tărie libera iniţiativă, comerţul liber şi economia de piaţă. Şi o vom face cu vigoarea unui răget de leu.

Bine aţi venit la „Ziarul Financiar”!

           

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO