ZF 24

12 modele de CV-uri care vă pot mări şansele la angajare

Acest CV făcut de Rick Mundon pentru un prieten l-a ajutat să iasă în evidenţă şi să-şi deschidă o afacere de creat CV-uri şi site-uri cu un design creativ pentru cei care caută un loc de muncă.

Currículum vítae care ies în evidenţă prin designul creativ

Autor: Octavian Calei

06.10.2012, 10:20 6156

Business Insider a compilat o colecţie de 12 CV-uri (Currículum vítae) care ies în evidenţă prin designul creativ, având o rată de succes de 100% la angajare, demonstrând cât de important este "ambalajul" în care te "vinzi" companiilor.

Experţii din sectorul de recrutare ne dau diverse sfaturi în privinţa a ceea ce ar trebui să conţină un CV şi care sunt greşelile cele mai frecvente pe care trebuie să le evităm atunci când ne pregătim un CV. Însă nimeni nu s-a gândit că uneori, designul poate juca un rol crucial în creşterea şanselor pentru cei care "vânează" un loc de muncă bun, ajutându-i să iasă în evidenţă într-un mod creativ şi specific.

Autorii CV-urilor prezentate în continuare au reuşit să obţină multe oferte bune, în contextul unei economii competitive. Unuia dintre aceştia, Omondi Abudho, i-a venit inspiraţia într-o dimineaţă, când cumpăra un pachet de cafea. El şi-a folosit abilităţile tehnice de designer şi a proiectat CV-ul său în forma unui ambalaj atractiv, căruia nu i-au putut rezista nicio companie de top din Kenya, care i-au făcut imediat oferte măgulitoare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO