ZF 24

A renunţat la o carieră de 9 ani în banking pentru un magazin online pentru copii

BebeStil colaborează cu cinci furnizori, majoritatea produselor provenind din Marea Britanie

BebeStil colaborează cu cinci furnizori, majoritatea produselor provenind din Marea Britanie

Autor: Corina Mirea

29.06.2014, 15:17 575
Irina Timofeiov, o ieşeancă în vârstă de 37 de ani, a decis la finele lui 2011, pe când se afla încă în concediu de maternitate, să renunţe la cariera de nouă ani din banking pentru a-şi deschide un ma­gazin online cu produse pentru copii. Împreună cu soţul ei a investit aproxi­mativ 10.000 de euro în businessul BebeStil, care comercializează pijamale, rochii sau tricouri pentru copii cu vârste de până în trei ani.
 
„Ideea de a avea o afacere a pornit în concediul de creştere a copilului. Mi-am dat seama cât de important este să fiu alături de el, iar serviciul pe care îl aveam îmi ocupa aproape tot timpul. Am dorit să fiu propriul meu stăpân, să-mi gestionez timpul în funcţie de necesităţi. Am văzut că piaţa locală nu este prea ofertantă în cadouri pentru bebeluşi, în timp ce în străinătate oferta este foarte mare. În plus, am observat dife­renţa mare dintre pro­dusele pentru bebeluşi din ţară şi cele din străinătate atât din pers­pectiva cali­tăţii, cât şi a finisajului“, spune Irina Timofeiov.
 
Magazinul BebeStil a început să vândă în vara lui 2012, iar până la finalul anului a ajuns la venituri de puţin peste 1.000 de euro. În 2013, cifra de afaceri a firmei Special Bebe (care deţine maga­zinul pentru copii) s-a apropiat de 3.000 de euro, însă, deşi au fost mai mici ca în anul precedent, pier­derile au continuat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO