ZF 24

Accent Travel & Events a investit 25.000 de euro într-o aplicaţie asistent personal de călătorie

Accent Travel & Events a investit 25.000 de euro într-o...

Autor: Ioana Nita

16.08.2015, 14:07 253

Agenţia de turism locală Accent Travel & Events, cu cifră de afaceri de circa 10 milioane de euro anul trecut, a investit 25.000 de euro într-o aplicaţie, numită TravList, prin intermediul căreia turiştii săi au acces în timp real la toate informaţii necesare atunci când călătoresc, cum ar fi detaliile zborurilor, terminalele de pe care călătoresc, hotelurile la care vor fi cazaţi, data şi ora check-in-ului/check-out-ului, starea vremiii la destinaţie, ora locală, hărţi interactive sau convertor valutar.

„Practic, utilizatorul nu mai trebuie să piardă timp căutând informaţii despre călătoria sa, pentru că i le oferim noi până la cele mai mici detalii“, a declarat Lucian Boronea, director general Ac­cent Travel & Events.

Aplicaţia a fost devoltată în decurs de şase luni de compania DCS Plus, specializată în furnizarea de soluţii IT pentru jucătorii din industria de turism, de la care a pornit de fapt ideea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO