ZF 24

Accident feroviar în apropiere de Moscova: un tren de pasageri şi un marfar s-au ciocnit

ACCIDENT feroviar în apropiere de Moscova: Un tren de pasageri, care se deplasa pe ruta Moscova-Chişinău, şi un marfar s-au ciocnit (Imagine: rt.com)

Autor: Iuliana Enache

20.05.2014, 12:47 162

"Informaţiile iniţiale sugerează că sunt mai multe persoane decedate şi rănite", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, citată de Itar-Tass, în pagina electronică.

Serviciul de presă al Departamentului Poliţiei Transporturilor a anunţat că trenurile s-au ciocnit între staţiile Bekasovo şi Naro-Fominsk, situate la circa 55 de kilometri de centrul Moscovei.

Acesta a adăugat că echipe de salvare şi medici se află în prezent la locul accidentului, dar nu a precizat numărul victimelor. Potrivit Russia Today, pasagerii răniţi sunt scoşi din vagoane de echipele de salvare.

Potrivit Jurnal de Chişinău, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova a confirmat implicarea trenului Moscova-Chişinău în accidentul feroviar din Rusia.

Potrivit primelor informaţii, patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost rănite grav. O echipă de experţi din cadrul CFM (Calea Ferată din R.Moldova) urmează să se deplaseze la faţa locului pentru a acorda ajutor pasagerilor. De asemenea, Ministerul Transporturilor urmează să pună pe linie un alt tren pentru a evita perturbarea traficului.

Potrivit martorilor oculari citaţi de PRO TV Chişinău, marfarul a lovit ultimele două vagoane ale trenului de pasageri. În urma impactului, acestea au deraiat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO