ZF 24

Acqua Development, compania românească care produce software pentru agenţiile de turism din întreaga Europă

George Safta, manager general al Acqua Development

Modelul nostru de business este să producem un soft pe care să-l revindem, pe sistemul pe care funcţionează Windows sau Office. Avem un soft general pe care îl personalizăm pentru clienţi, pe care aceştia îl achiziţionează în baza unui abonament lunar.

George Safta, manager general al Acqua Development Modelul nostru de business este să producem un soft pe care să-l revindem, pe sistemul pe care funcţionează Windows sau Office. Avem un soft general pe care îl personalizăm pentru clienţi, pe care aceştia îl achiziţionează în baza unui abonament lunar.

Autor: Ioana Nita

06.12.2013, 00:08 1698

George Safta şi Alex Giurgea, absolvenţi de Cibernetică, respectiv Automatică şi Calculatoare, au pus bazele companiei Acqua Development în 2001, când încă erau studenţi, şi au ajuns să aibă în acum 11 angajaţi şi venituri anuale de 400.000 euro pe an din dezvoltare de software pentru industria turismului, din ţară şi din străinătate. 

„Primele versiuni de software au fost scrise de noi şi am început cu clienţi din România. Nu ne gândeam la mai mult de atât. Ştiam că vrem să câştigăm bani cât suntem studenţi, dar să nu fim angajaţi. După trei ani am început să avem clienţi, astfel încât după ce am terminat facultatea, am început să câştigăm şi bani“, a spus Geor­ge Safta, managerul general şi fondatorul Acqua Development îm­preună cu Alex Giurgea, directorul IT al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO