ZF 24

Administratorii Asirom considera pretentiile Broadhurst nefondate

29.09.2006, 16:39 15

Pretentiile formulate de Broadhurst Investment catre conducerea Asirom sunt nefondate si se inscriu in ansamblul demersurilor initiate impotriva Asirom, pe fondul litigiilor existente intre fondul de investitii si asigurator, considera administratorii companiei.
Acestia au raspuns astfel la convocarea de conciliere initiata de Broadhurst pentru 28 septembrie, la care nu s-au prezentat.
Documentul, remis astazi, a fost semnat de Ioan Niculae, Corneliu Tanase, Adriana Guta, Angela Toncescu si Nicolae Iliuta, membri ai Consiliului de Administratie (CA) al asiguratorului la 24 aprilie 2003, data la care firma a achizitionat un pachet de actiuni reprezentand 100% din capitalul Casei de Pensii Concordia Romana (CPCR).
Broadhurst a solicitat fostei conduceri a Asirom repararea unui prejudiciu creat asiguratorului prin plata unui pret considerat prea ridicat pentru preluarea CPCR, potrivit convocarii de conciliere.
Valoarea prejudiciului se ridica la 5,87 milioane lei (1,6 milioane euro), plus dobanda legala la zi, conform calculelor Broadhurst. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO