ZF 24

Aeroporturile Baneasa si Otopeni vor fi inchise in perioada summit-ului NATO

18.02.2008, 19:25 25

Aeroporturile Baneasa si Otopeni vor fi inchise in perioada summit-ului NATO de la Bucuresti, operatorii urmand sa foloseasca celelalte aeroporturi din tara, a anuntat astazi Antonel Tanase, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax.

Secretarul de stat Antonel Tanase a spus ca Bucurestiul va fi un oras inchis in cele trei zile ale summit-ului de la Bucuresti fiind restrictii de circulatie si pe DN1.

Summit-ul NATO, unul dintre cele mai mari evenimente politice, va reuni la Bucuresti, in perioada 2-4 aprilie, 26 de lideri ai tarilor aliate, in centrul de conferinte al Palatului Parlamentului.

"Speram sa iasa Hotararea de Guvern si Ordinul ministrului referitoare la masura de inchidere a celor doua aeroporturi si sa fim sprijiniti de Ministerul Transporturilor pentru a ne muta pe alte piste fara costuri prea mari sau, daca se poate, gratuit", a declarat Gheorghe Racaru, directorul general al companiei Blue Air.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO