ZF 24

AFI Europe obtine 234 milioane euro pentru Cotroceni Park Bucuresti

13.02.2008, 17:20 25

AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments (AFI), a anuntat astazi ca a semnat un acord cu Hypo Real Estate Bank, pentru o finantare de 234 milioane de euro destinata constructiei Cotroceni Park, a carei denumire a fost schimbata in AFI Palace Bucharest, conform Mediafax.

and va fi finalizat, proiectul dezvoltat de grupul israelian, denumit AFI Palace Bucharest, va fi cel mai mare mall din Romania. In al doua etapa a proiectului, AFI intentioneaza sa construiasca cinci cladiri de birouri, transmite Reuters.

Imprumutul este acordat pe o perioada de opt ani si acopera circa 80% din valoarea de investitie, estimata la 280-300 de milioane de euro, potrivit reprezentatilor din Romania ai grupului.

Proiectul imobiliar este dezvoltat de firma Cotroceni Park, parte a companiei Africa-Israel Europe, divizie a grupului israelian Africa Israel Investments. Complexul comercial a fost lansat anul trecut sub numele de Cotroceni Park.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO