ZF 24

Albalact Alba Iulia investeste 3 mil. euro intr-un nou centru logistic in Capitala

19.09.2007, 11:31 27

Albalact Alba Iulia a cumparat un teren de 10.000 de metri patrati in comuna Afumati, de langa Bucuresti, cu un milion de euro, pe care va construi un nou centru logistic in valoare de 2 milioane de euro, a anuntat astazi compania.

Centrul va fi destinat exclusiv distribuirii produselor companiei in Bucuresti si in zona de sud-est a tarii.

"Investitia in noul centru logistic este motivata de cresterea vanzarilor Albalact si a cererii din ce in ce mai mari de pe piata pentru produsele nostre. Un alt motiv la fel de intemeiat si care ne-a convins ca este vremea sa ne extindem si din punct de vedere al capacitatilor logistice este intrarea in productie a noii fabrici de produse lactate Albalact din apropiere de Alba Iulia, care va fi inaugurata foarte curand. Am construit o noua fabrica pentru extinderea portofoliului de produse, dar pentru ca acestea sa ajunga la consumatori, a fost nevoie si de un centru logistic pe masura", a declarat Traian Simion, directorul comercial al Albalact.

Centrul logistic va fi deschis in vara anului 2008. Extinderea capacitatilor de distributie a produselor Albalact va determina si cresterea numarului de angajati ai companiei.






Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels