ZF 24

ANI a sesizat Parchetul in legatura cu deputatul PSD Robert Negoita pentru fals in declaratii

16.04.2010, 14:52 39

ANI a sesizat Parchetul de pe langa ICCJ pentru savarsirea decatre deputatul PSD Robert Negoita a infractiunii de fals indeclaratii, pentru ca nu a declarat, in 2009, venituri din 2008 invaloare de peste 5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langaInalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii decercetari cu privire la savarsirea de catre Robert Negoita,deputat, a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta sipedepsita de art. 292 din Codul Penal, se arata intr-uncomunicat.

Agentia mentioneaza ca s-a sesizat din oficiu in urma publicariimai multor articole de presa care semnalau faptul ca Negoita ar fiacumulat impreuna cu familia o avere ce depaseste veniturilerealizate, majorand in anul 2009 capitalul societatii comerciale"Domus Stil Construct" cu aproximativ 66 milioane lei. Cititi maimulte despre sesizarea ANI si ce a declarat LiviuNegoita in aceasta privinta pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO