ZF 24

Antreprenorul Ovidiu Şandor a cumpărat un teren de 5 hectare aproape de centrul Timişoarei pentru un cartier rezidenţial

Antreprenorul Ovidiu Şandor a cumpărat un teren de 5...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2016, 14:41 3089

Antreprenorul Ovidiu Şandor a achiziţionat un fost teren industrial cu o suprafaţă de peste 5 hectare din imediata apropiere a centrului Timişoarei pe care va construi un ansamblu de locuinţe.

„Urmărim acest teren de mai mult timp, deoarece amplasamentul este ideal pentru o investiţie de anvergură care să revoluţioneze piaţa rezidenţială din Timişoara, aşa cum a făcut-o primul nostru proiect – City Business Centre – în domeniul birourilor. Intenţionăm să dezvoltăm o alternativă diferită la ceea ce înseamnă acum locuitul în oraş. Vom construi apartamente moderne, de calitate, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi“, menţionează Ovidiu Şandor, dezvoltatorul proiectului.

Noul cartier va fi format din aproximativ 1.200 de apartamente cu una până la patru camere. Ansamblul rezidenţial va fi format din mai multe clădiri, cu o înălţime de 4-5 etaje înspre Bega, ajungând la imobile mai înalte spre bulevardul Take Ionescu.

Proiectul include şi alte facilităţi, inclusiv parc, spaţii comerciale, restaurante, cafenele, grădiniţă/after school, loc de joacă, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat.

Investitorul a început demersurile necesare pentru construcţie şi estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare.

Proiectul va avea şi o componentă de birouri, domeniul în care antreprenorul timişorean a investit încă din 2007.

Ovidiu Şandor este un investitor important în imobiliare, printre proiectele dezvoltate de  el fiind şi The Office din Cluj-Napoca (dezvoltat împreună cu NEPI), care a atras chiriaşi precum Leoni, Yardi, Deloitte sau MOL.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO