ZF 24

Aplicaţia zilei: KeysFin

Aplicaţia zilei: KeysFin

Autor: Ioana Nita

30.09.2013, 20:06 2814

Nume: KeysFin

Platformă soft: Google Android; urmează Apple iOS

Preţ: gratuit

Dezvoltator: KeysFin SRL

Funcţionalitate: Aplicaţia permite verificarea informaţiilor financiare & legale din ultimii trei ani despre companiile locale, care provin de la RECOM, Ministerul Finanţelor, ANAF şi portalul instanţelor de judecată. Aplicaţia conţine de asemenea date generale despre companie, precum statut, adresă şi date de contact, baza de date având în total 2,4 mil. de entităţi din România.

Informaţiile pot fi exportate în format pdf sau pot fi distribuite pe mail sau prin SMS. Căutarea firmelor se face după CUI sau nume, iar aplicaţia permite apelarea directă a numărului de telefon al companiei verificate şi localizarea adresei sediului social al acesteia prin Google Maps. Compania va lansa şi o variantă pentru Apple iOS, care va include şi informaţii suplimentare despre companii, disponibile contra cost, potrivit Roxanei Nica, sales manager la KeysFin. Odată cu lansarea variantei pentru iOS va fi upgradată şi versiunea aplicaţiei pentru Android. Scopul dezvoltării aplicaţiei este atragerea a cât mai multor clienţi pentru serviciile oferite de KeysFin precum rapoarte de credit, servicii de monitorizare, diverse analize şi studii, instrumente pentru credit risk management şi fraudă.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO