ZF 24

Aproximativ 2,2 milioane de persoane vor primi ajutoare pentru incalzire in sistem centralizat

16.01.2008, 20:33 16

Aproximativ 2,2 milioane de persoane vor primi ajutoare pentru incalzirea locuintei in sistem centralizat, dintr-un total de 5,1 milioane de beneficiari ai acestui serviciu, a declarat, astazi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii, Marian Petrache, secretar de stat in MIRA, informeaza Mediafax.

In cadrul videoconferintei, care a vizat prezentarea situatiei asigurarii cu energie termica la nivel national in localitatile in care functioneaza sisteme centralizate, secretarul de stat pentru comunitatile locale a reafirmat ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative vor acorda si in acest an sprijin autoritatilor administratiei publice locale, prin acordarea sumelor corespunzatoare trimestrului I pentru compensarea valorii combustibilului folosit pentru producerea energiei termice pentru populatie. In anul 2007, in acest scop au fost alocati 530 de milioane de lei.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels