ZF 24

ASE Bucureşti apasă pedala de acceleraţie. A doua reuniune deschisă a Catedrelor UNESCO din Balcani, organizată de FABIZ. ”Vrem să ne asumăm rolul de pol regional de educaţie în domeniul ştiinţelor economice”

ASE Bucureşti apasă pedala de acceleraţie. A doua...

Autor: Ştefan Stan

24.10.2017, 15:25 184

Catedra UNESCO Pentru Administrarea Afacerilor din cadrul FABIZ Bucureşti va organiza cea de-a Doua Reuniune Deschisa a Catedrelor UNESCO din Balcani, cu tema ”Educaţie pentru Antreprenoriat, Inovaţie şi Sustenabilitate în Economia Bazată pe Cunoaştere.

Evenimentul va avea loc în perioada 26-27 octombrie, şi se va desfăşura în parteneriat cu Comisia nationala a Romaniei pentru UNESCO, Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Tănase Stamule, prodecan la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, ASE: Un proaspăt absolvent de masterat în limba germană de la FABIZ poate câştiga şi 6.000 de lei net pe lună

Academia de Studii Economice din Bucureşti vrea să îşi asume rolul de pol regional de educaţie şi de cercetare ştiinţifică avansată în domeniul ştiinţelor economice, administrative şi socioumane, la nivelul Europei Centrale şi de Sud-Est, care să ofere soluţii inovative şi eficiente pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii, în contextul exigenţelor unei economii globale.

”Această viziune se bazează pe promovarea unei autentice culturi a calităţii, pe crearea, diseminarea şi valorificarea cunoştinţelor de vârf, pe implicarea proactivă a tuturor membrilor comunităţii universitare şi pe promovarea unor parteneriate funcţionale, performante şi benefice la nivel naţional şi internaţional”, potrivit unui anunţ al ASE Bucureşti.

Activităţile desfăşurate în cadrul acestei reuniuni internationale vor include deschiderea oficială în care vor lua cuvântul personalităţi recunoscute din domeniul socio-economic si al educaţiei din cadrul UNESCO dar si al unor institutii relevante din Romania, workshop-uri de specialitate si dezbateri pe teme de interes UNESCO.

Prima întâlnire a Catedrelor UNESCO din Balcani a avut loc în perioada 7-9 noiembrie 2016 la Kavala, Grecia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO