ZF 24

Autoarele atentatelor de la metroul din Moscova erau insotite de alte femei - presa

Taximetristii din Moscova profita de atentatele cu bomba din Metrou, crescand de peste 26 de ori pretul curselorAutoarele atentatelor de la metroul din Moscova erau insotite de alte femei - presa
29.03.2010, 19:53 20

Politia le-a identificat in imaginile inregistrate de camerelede supraveghere pe cele doua autoare ale atentatelor de la metrouldin Moscova si a afirmat ca acestea au fost insotite de alte femei,relateaza The Times, citata de Mediafax.

Politistii s-ar pregati sa dea publicitatii imaginile, inincercarea de a prinde complicii celor doua atacatoare, ale carorcenturi explozibile erau pline cu suruburi si cuie, pentru aprovoca un numar cat mai mare de victime.

Potrivit unor surse citate de agentia Interfax, cele douafemei-kamikaze au fost identificate in imaginile filmate inmetrourile "Sageata Rosie", in timp ce studiul inregistrarilor dela alte camere instalate in salile si pasajele statiilor de metroudin Moscova a permis realizarea portretelor altor doua femei si alunui barbat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește și
Urmează ZF Bankers Summit'24