ZF 24

Basescu infiinteaza Comisia Prezidentiala pentru Agricultura

07.07.2009, 09:20 20

Presedintele Romaniei a semnat, luni, decretul de infiintare a Comisiei Prezidentiale pentru elaborarea unei strategii in domeniul Agriculturii, informeaza Mediafax.

Misiunea comisiei, condusa de Dacian Ciolos, din care fac parte cadre didactice, reprezentanti ai patronatelor si sindicatelor din domeniu, ai statiilor si institutelor de cercetare, este elaborarerea a unei strategii in agricultura, similara celor elaborate de comisiile de la Cotroceni in domeniile educatie sau sanatate.

Membrii comisiei conduse de Ciolos au avut o prima intalnire, luni, la Cotroceni, la care a participat si seful statului. Presedintele Agrostar, Nicolae Stefan, a declarat, la finalul intalnirii de la Cotroceni, ca la sedinta nu au fost prezenti reprezentanti ai ministerului Agriculturii, desi au fost invitati.

Ciolos a fost ministru al agriculturii in cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu, iar activitatea sa in Minister a fost remarcata, in câteva randuri, de seful statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO