ZF 24

BCR lansează George Smart Protect, un produs de asigurare pentru microîntreprinderi şi PFA, oferit împreună cu OMNIASIG VIG

BCR lansează George Smart Protect, un produs de...

Autor: Roxana Rosu

21.05.2024, 11:31 189

BCR continuă să extindă ecosistemul digital George şi anunţă lansarea George Smart Protect, un produs de asigurare pentru clienţii microîntreprinderi şi PFA, oferit împreună cu OMNIASIG Vienna Insurance Group.

George Smart Protect acoperă răspunderea civilă publică faţă de terţi, asigurarea bunurilor mobile pentru incendiu şi alte riscuri, asigurarea echipamentelor electronice, opţiuni suplimentare pentru protecţie extinsă.  

„Suntem în contact permanent cu antreprenorii din România şi încercăm să le simplificăm experienţa gestionării afacerilor printr-o ofertă digitală integrată, unică, în George. De data aceasta, marcăm o nouă premieră pe zona de asigurări şi acces la servicii prudenţiale, prin lansarea George Smart Protect - prima asigurare pentru microîntreprinderile şi PFA-urile din România. Acest demers vine să susţină antreprenorii în a face alegeri financiare bune pentru ei şi pentru afacerile lor, alegeri care să îi ajute să îşi protejeze investiţiile. Pentru că o afacere, mai departe de aspectul financiar, înseamnă o investiţie majoră de timp, pasiune şi grijă pentru oameni”, a declarat Ramona Badea, Director Executiv Adjunct Produse şi Segmente Retail, BCR.

Asigurarea poate fi accesată direct de pe telefon, din Magazinul George, de către clienţii care au cont George pentru afaceri.

„Vrem să contribuim la creşterea protecţiei mediului de business, astfel că lansăm acum această asigurare inovativă, special dedicată microîntreprinderilor şi PFA-urilor din România, George Smart Protect. Este o soluţie digitală simplă şi eficientă de asigurare, care protejează aceste business-uri şi le oferă siguranţa continuităţii, chiar şi când apare o situaţie neprevăzută”, a declarat Costi Stratnic, Vicepreşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

George Smart Protect este disponibil într-un pachet cu o acoperire de bază, care poate fi completat cu acoperirile opţionale.

Asistenţa tehnică la locaţie, prin personal tehnic specializat, se realizează pentru un număr de trei evenimente per an de asigurare, în limita a 2.500 lei per eveniment şi suplimentar 1.000 RON pentru piese de schimb centrale termice/pompe caldură, instalaţii aer condiţionat/climatizare, detecţie, alarmare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels