ZF 24

Brandul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi AC&co, originar din Turcia, va deschide un nou centru logistic în Bucureşti şi vrea să angajeze 90 de persoane. ”Vom continua să investim în România. Acest nou centru logistic regional va fi depozitul central din reţeaua noastră europeană”

Brandul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi AC&co,...

Autor: Roxana Rosu

31.08.2023, 10:34 185

Brandul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi AC&co, originar din Turcia, va deschide un nou centru logistic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 1000 mp şi angajează 90 de persoane, din care 80 vor lucra în cele 19 magazine din România.

Ȋn următorii trei ani, AC&co. ȋşi propune să extindă lanţul de magazine cu 13 unităţi şi să mărească echipa cu cel puţin 150 de angajaţi.

România a fost prima ţară aleasă pentru expansiunea globală a AC&co., iar deschiderea unui nou depozit va consolida statutul de hub logistic.

”România este locul unde a început aventura noastră de a deveni globali. Este poarta către Europa şi centrul strategiei noastre pe termen lung. Piaţa locală şi oamenii de aici ne-au primit extrem de bine eforturile şi produsele. Prin urmare, investiţia în România este întotdeauna atât de captivantă pentru noi, deoarece vedem un potenţial imens aici”, a declarat Osman Cavusoglu, Director General al AC&co.

Compania a deschis primul magazin din Bucureşti în 2017.

”,Dorim să subliniem că vom continua să investim în România. Acest nou centru logistic regional va fi depozitul central din reţeaua noastră europeană, permiţându-ne să mutăm produsele prin intermediul unei reţele globale, indiferent de locul în care sunt fabricate şi unde trebuie să fie expediate. Odată cu extinderea, suntem conştienţi că nu avem doar o mulţime de oportunităţi, ci şi responsabilităţi, în special în ceea ce priveşte durabilitatea. Sistemele noastre de logistică durabilă ne permit să reducem impactul asupra mediului pe termen lung, întrucât am înlocuit cutiile de carton cu cele de plastic, realizate din materiale pliabile şi reciclate”.

AC&co. este un brand de îmbrăcăminte pentru bărbaţi prezent cu peste 350 de magazine în 17 ţări. Compania Altınyıldız Textile&Apparel Co.a fost fondată în 1952 de familia Boynr din Turcia.


 

 


 

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO