ZF 24

Buffett spune ca anul acesta economia intra "la abator". Cititi aici scrisoarea anuala a lui Warren Buffett catre investitori

Buffett spune ca anul acesta economia intra "la abator"
01.03.2009, 13:02 46

In scrisoarea sa anuala catre investitori, Warren Buffet a oferit o perspectiva sumbra asupra mediului economic, precizanda ca "anul acesta economia va fi scena unui macel". Totusi, in ciuda a ceea ce el a numit o "frica paralizanta" aparuta in urma crizei, Buffet a mentionat ca ramane optimist si a laudat eforturile guvernului de a evita o cadere "cataclismica" a sistemului financiar.

Click aici pentru a citi integral scrisoarea miliardarului american.

Berkshire Hathaway, fondul de investitii detinut de miliardarul american Warren Buffet, abia a reusit sa termine pe plus ultimul trimestru al anului trecut, din cauza pierderilor pe contractele la termen legate de piata de capital, scrie Reuters.

Profitul a scazut cu 96% in ultimele trei luni ale anului, al cincilea declin trimestrial consecutiv, pana la un nivel de 117 milioane de dolari, fata de 2,95 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO