ZF 24

Calin Dragan, Coca-Cola HBC: Transformarea angajatilor in actionari este o provocare in plus pentru directorul companiei

05.03.2008, 20:00 33

Coca-Cola HBC Romania, imbuteliatorul produselor din portofoliul Coca-Cola pe piata locala, a demarat recent programul stock purchase, prin care fiecare angajat va putea cumpara actiuni la Coca-Cola Hellenic la jumatate de pret, in limita unui anumit procent din salariul sau.

"Programul a starnit chiar de la lansare interesul angajatilor", a afirmat Calin Dragan, directorul general Coca-Cola HBC Romania, fara a oferi insa alte detalii. Dragan este si el actionar minoritar al companiei grecesti si spune ca oferirea de actiuni angajatilor la preturi preferentiale este una dintre metodele de motivare a acestora.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt in prezent cei mai mari actionari ai imbuteliatorului Coca-Cola Hellenic si cum s-a dezvoltat brand-ul pe piata romaneasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels