ZF 24

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster la lansarea Booksprint, o platformă pe care autorii îşi pot publica singuri cărtile

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster la...

Autor: Roxana Rosu

26.10.2023, 10:13 136

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster  la lansarea Booksprint, o platformă de self-publishing care sustine autorii la început de drum.

Echipa Filip & Company a asistat în aspecte ce privesc proiectarea structurii contractuale şi a acordurilor cu autori şi tipografii, configurarea detaliată a contractelor care reglementează serviciile de self-publishing oferite prin platforma online, precum şi în aspecte privind protecţia drepturilor de autor şi a datelor cu caracter personal.

“Booksprint transcende conceptul de afacere, reprezentând, mai degrabă, o încurajare de a da viaţă poveştilor interioare, de a exprima lucrurile pe care deseori nu le putem exprima cu voce tare. Prin intermediul Booksprint, oricine are posibilitatea de a transforma propria poveste într-o operă tipărită, iar apoi de a decide dacă doreşte să păstreze acea poveste pentru sine, să o împărtăşească cu un cerc restrâns de apropiaţi sau să o ofere lumii întregi. Ne dorim ca acest proiect să prospere şi să contribuie la aducerea în prim-plan a poveştilor ce merită a fi povestite şi a celor ce merită a fi auzite. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă. A fost o experienţă excelentă ca de obicei”, spune Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa implicată în această proiect a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) şi i-a inclus pe Bianca Chera (senior associate), Marius Gheldiu (associate) şi Diana Gavra (senior associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO