ZF 24

CC verifica 1.400 de firme din zone defavorizate care au primit ajutor de stat

06.09.2006, 11:58 45

Consiliul Concurentei va controla peste 1.400 de firme din zonele defavorizate care au beneficiat de ajutor de stat, pentru a verifica daca acestea respecta legislatia din domeniu, a anuntat astazi institutia.
Actiunea de monitorizare urmareste identificarea agentilor economici care nu mai pot beneficia de ajutor de stat ca urmare a atingerii intensitatii maxim admise, precum si verificarea respectarii conditiilor privind mentinerea investitiilor efectuate in zona defavorizata. De asemenea, se va realiza actualizarea informatiilor referitoare la cuantumul ajutorului de stat de care au beneficiat agentii economici din zonele defavorizate, se precizeaza in comunicat.
Actiunea Consiliului Concurentei vizeaza verificarea unui numar de 1444 agenti economici din zonele defavorizate, respectiv din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO