ZF 24

Ce le-a spus Becali judecatorilor: Sunt de-a dreptul stupefiat de situatia in care ma aflu

06.04.2009, 21:01 32

Omul de afaceri Gigi Becali a sustinut, in ultimul cuvant in fata instantei, ca este "de-a dreptul stupefiat" de situatia in care se afla, scrie Gandul. La începutul declaratiei, Becali a pus mana dreapta pe Biblie aratand ca "jura in fata lui Dumnezeu sa spuna numai adevarul pe care el îl stie despre tot acest caz".

"Esential e ca eu sunt aici pentru ca am fost un om bun si din cauza milosteniei mele. Am sa va povestesc tot ce stiu si ce s-a intamplat, asa cum am vazut eu, pentru ca nu pot sa spun sau sa declar ca adevarat ceea ce eu nu am vazut sau stiu din auzite. Merg la bar. Opresc masina, dar las motorul deschis pentru ca voiam sa fie cald. Era frig. Ies 10 zece minute. Cand ies, nu e masina. Am ras. Rog un baiat de-al meu sa ma duca... Ei (n.r. – bodyguarzii), intrigati. «Dom'ne, sa gasim masina»", a aratat in declaratia sa Gigi Becali.

El a mai spus ca nu intelege "de unde izvoraste atata rautate din partea procurorului anchetator" cand acesta "ii stie pe cei trei hoti ca fiind persoane cu antecedente". Despre cum a fost gasita masina lui Becali cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24