ZF 24

Ce zboruri noi au fost introduse în acest an pe aeroporturile din România

Ce zboruri noi au fost introduse în acest an pe...

Autor: Mirabela Tiron

05.04.2014, 09:00 2049

Sezonul estival din acest an va aduce mai multe zboruri  spre destinaţii din străinătate, dar şi din ţară,  compania de stat Tarom, dar şi  cele low-cost  Wizz Air şi Blue Air mizând pe rute noi. 

Tarom a deschis sezonul estival (aprilie este prima lună a orarului de vară în aviaţie) cu zboruri pe rutele Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar în iunie va inaugura alte două zboruri pe Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano. Compania ar putea lansa şi zboruri spre Beijing din Capitală.

Pe destinaţii noi a pariat şi compania aeriană low-cost Wizz Air, care va introduce din iulie patru noi curse din Bucureşti, către Doncaster Sheffield (Marea Britanie), Malaga (Spania), Malmo (Suedia) şi Malta şi o cursă din Cluj-Napoca spre Basel-Mulhouse Freiburg (Franţa), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână. Trans­portatorul a cumpărat o nouă aeronavă Airbus A 320, a opta cu care va opera pe baza din Bucureşti din 13 iulie.

Citiţi pe ZF Corporate:

-Câţi pasageri au avut anul trecut companiile aeriene

-Un nou oraş din România devine destinaţie pentru zboruri

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO